1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

help please!

Discussion in 'General Tech and Maintenance' started by jjrjdm85, Apr 6, 2007.

  1. jjrjdm85

    jjrjdm85 Junior Member

    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 17, 2006
    :( i recently had my b18a1 rebuilt at a machine shop,i put the motor back in and fired her up. its only running on 2 cylinders ,all 4 are getting spark&fuel.it will run on any 2[not 2 paticular(?) ones]anyone have a clue?:(
     
  2. jjrjdm85

    jjrjdm85 Junior Member

    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 17, 2006
    if i pull the wire off of any 2 plugs,the other 2 remaining will fire,wires spark strong,pulled new plugs soaked w/ fuel,plugs spark
     
  3. jjrjdm85

    jjrjdm85 Junior Member

    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 17, 2006
    problems were due to fauty map sensor [3 bar GM]reburned chip for stock,runin 11psi until new 3 bar , process of elimanation works every time!
     
  4. jjrjdm85

    jjrjdm85 Junior Member

    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 17, 2006
    u dont help ,only critasize people,and test there knoledge,grow up


     
  5. YBLEGAL

    YBLEGAL Regular Member w/ Cheese

    Messages:
    2,762
    Likes Received:
    36
    Joined:
    Aug 9, 2006
    Location:
    NW Indiana
    ya...since u didnt mention turbo, my only other thought woulda been you put the plugs in the wrong holes/had wrong order on dizzy...u gotta tell us what ur workin w/ when u ask.

    process of elimination :wavetowel2:
     
  6. jjrjdm85

    jjrjdm85 Junior Member

    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 17, 2006
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page