1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

hi guy's Im doing a swap to my ef the new engine is a d16 z6 I need help

Discussion in 'Civic and CRX - EF' started by keith williams, Jun 24, 2014.

  1. keith williams

    keith williams New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 24, 2014
    Location:
    Houston
    Hey guy im in the middle of a engine swap ned help please
     
  2. Briansol

    Briansol Admins Admin VIP

    Messages:
    21,449
    Likes Received:
    2,110
    Joined:
    Nov 18, 2007
    Location:
    CT
    What exactly are you stuck on?
     
  3. keith williams

    keith williams New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 24, 2014
    Location:
    Houston
    Well I have a 91 ef and we don't no if the engine harness will work with out swapping it to obd 1
     
  4. Jeef

    Jeef NO MA'AM Moderator VIP

    Messages:
    7,150
    Likes Received:
    294
    Joined:
    Sep 29, 2002
    Location:
    CT
    What sub model do you have?

    What ecu are you planning on running?
     
  5. keith williams

    keith williams New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 24, 2014
    Location:
    Houston
    My ef is a 91 will the engine harness work
     
  6. keith williams

    keith williams New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 24, 2014
    Location:
    Houston
  7. Jeef

    Jeef NO MA'AM Moderator VIP

    Messages:
    7,150
    Likes Received:
    294
    Joined:
    Sep 29, 2002
    Location:
    CT
    std, dx, si?
     
  8. serrilion

    serrilion In my own little world! VIP

    Messages:
    1,758
    Likes Received:
    42
    Joined:
    Aug 13, 2007
    Location:
    Vermont
    p06 will not run a D16z6 VTEC motor atleast the vtec side of things. You will need the famous p28 ecu for the swap, can be found in a 92-95 Ex mainly.... If you plan on using your old harness I would advice not to, and get the harness for that motor as the new harness has a few extra plugs you will need. But there are ways around it... in the hybrid section
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page