1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

High Beam Issue

Discussion in 'General Tech and Maintenance' started by Tein, Aug 10, 2009.

  1. Tein

    Tein So much with a little D

    Messages:
    125
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Sep 15, 2007
    Location:
    Kissimmee, FL
    I got this issue with the driver side... The High Beam on the driver side dont work, low beam work fine on both sides but the high beam only works on the passenger side... The bulbs are new and I even switch them just to make sure that was not the bulb.
     
  2. AHHVTEC

    AHHVTEC Well-Known Member VIP

    Messages:
    13,122
    Likes Received:
    245
    Joined:
    Oct 13, 2006
    Location:
    Alabama
    fuse
     
  3. Tein

    Tein So much with a little D

    Messages:
    125
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Sep 15, 2007
    Location:
    Kissimmee, FL
    It has a fuse for each side?
     
  4. AHHVTEC

    AHHVTEC Well-Known Member VIP

    Messages:
    13,122
    Likes Received:
    245
    Joined:
    Oct 13, 2006
    Location:
    Alabama
    some do, give it a look
     
  5. Tein

    Tein So much with a little D

    Messages:
    125
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Sep 15, 2007
    Location:
    Kissimmee, FL
    Fuse are good... What else could be?
     
  6. AHHVTEC

    AHHVTEC Well-Known Member VIP

    Messages:
    13,122
    Likes Received:
    245
    Joined:
    Oct 13, 2006
    Location:
    Alabama
    get a test light and try the plugs
     
  7. Tein

    Tein So much with a little D

    Messages:
    125
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Sep 15, 2007
    Location:
    Kissimmee, FL
    <p>I will try that when I get home... It has to b that, right? If it is how can I fix it?</p>
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page