1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Horn problem

Discussion in 'ECU's, Electronics, and Tuning' started by w2rbass, Jul 23, 2003.

  1. w2rbass

    w2rbass Member

    Messages:
    77
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 15, 2003
    Location:
    Meriden, Connecticut
    hey, my hatch has a horn problem............ it doesnt work, i press the buttons on the steering wheel and it just clicks, my guess is it is something wrong with the wiring, something disconnected maybe? i just bought the car, it had the air conditioner fixed right before i bought it, and they took some stuff apart, so maybe they forgot to connect it back up, but also... i dont know where the horn is, i havent gotten around to buying a book for my honda, or taking off the waterguard under the engine in the front to get a good look... is that even where the horn is? that is prolly a silly question, but i honestly have no idea, if u could lemme know where the horn is located under the hood it could save me a couple bucks and some precious time that i do not have right now, im very very busy for a couple weeks..............

    this is totally off topic but, since i just purchased this car i found out that it was in an accident, the rear bumper sticks out a little at the corners, although not that noticeable.. and the headlights have a slightly wrong angle that you can see if you really look, so i decided to check out the headlights and in doing so i noticed that my on my right front quarter panel (u know how if you look in the engine bay it is held onto the wheel well with bolts) the first bolt in the line was replaced by a sheetmetal screw, what a hackjob, i just thought that was weird
     
  2. hcivic.com

    hcivic.com Senior Member

    Messages:
    4,571
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Jan 7, 2003
    Location:
    Calgary Alberta canada
    the horns are located behind the front bumper cover to either side
     
  3. b16ahatch

    b16ahatch Senior Member

    Messages:
    281
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 26, 2002
    im having the same problem. I replaced the horn and that didint do a trick. Havent got around to check the harness tho
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page