1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

i did a swap but no fire

Discussion in 'Engine Building' started by jpangeles, Aug 17, 2004.

  1. jpangeles

    jpangeles Junior Member

    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 28, 2004
    i just drop a ls/vtec on my crx dx....the set up is 92 ls block with 98 gsr head and pr3 ecu....i finish all the wiring from dual injector to multiple injectors and other than that i also finish wiring the vtec....my problem is that i'm not getting firet or spark in my distributer and from my ecu it keep trowing the code 10 which mean intake air temperature but i check the plug from the sensor their is power comming to it ...my starter is cranking right and i'm getting fuel....pls anyone help me thanks
     
  2. pissedoffsol

    pissedoffsol RETIRED

    Messages:
    49,693
    Likes Received:
    53
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Retirement Home
    is your distributor obd0? obd1/2 wont work with the pr3
     
  3. jpangeles

    jpangeles Junior Member

    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 28, 2004
    well the disturbutor is obd2 but i changed the plug to fit in my wiring harness...does it make a big deal though
     
  4. pissedoffsol

    pissedoffsol RETIRED

    Messages:
    49,693
    Likes Received:
    53
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Retirement Home
    yes it does.

    the elctronics are different. obd0 ecus will not fire an obd1/2 dizzy. and obd1/2 ecu will not fire an obd 0 dizzy.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page