1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

i need help

Discussion in 'Body / Exterior / Interior / Cosmetics' started by SiLude, Dec 15, 2005.

  1. SiLude

    SiLude Senior Member

    Messages:
    413
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 28, 2005
    Location:
    Las Vegas biotch
    so i installed some black housing headlights on my 01 Toyota Solara. before i put them on, when i would lock/unlock the doors with the remote the turn signals would flash. no they dont. i dont understand. and its not just the front, the rears dont flash either, and i was no where near the rear of the car. any ideas?
     
  2. ScrapinSi

    ScrapinSi Senior Member

    Messages:
    3,292
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Feb 27, 2003
    They are both connected in the relay signal. Did you replace the bulbs when you replaced the headlights? Might be the wrong bulb for the application.
     
  3. SiLude

    SiLude Senior Member

    Messages:
    413
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 28, 2005
    Location:
    Las Vegas biotch
    nah, i didnt. but would me not having the right bulbs in the front disable the rear also? i mean the turn signals work fine, hazards fine, but only when i hit the button on the remote they dont work. think i blew a fuse somehow?

    oh, and my bad for the wrong section, i figure it would get more looks in the lounge.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page