1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

idle problem and misfire? video inside

Discussion in 'Integra' started by jrhitman6998, Jul 27, 2009.

  1. jrhitman6998

    jrhitman6998 New Member

    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 12, 2009
    ok i amm having a problem with my integra it has a b20 in it and it will not idle right and at times it will idle fine and then while i drive it at lights and stuff the idle will act up also the car has a misfire i believe if i pull out the spark wires from 2,3,4 then idle decreases but it feels like the idle increases when i pull out the wire from 1. also listen to the car when i hold the throttle a lil open thanks and sorry for the bad quality i can try and get another vid if needed.
    [​IMG]
     
  2. 97h22dxcoupe

    97h22dxcoupe senior member

    Messages:
    332
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Mar 29, 2009
    Location:
    Coffeyville, ks.
    check your vacuum and map sensor,hope that helps,rep,rep...
     
  3. jrhitman6998

    jrhitman6998 New Member

    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 12, 2009
  4. jrhitman6998

    jrhitman6998 New Member

    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 12, 2009
  5. DESPAIN

    DESPAIN yep....mmhhm.......yep...

    Messages:
    1,703
    Likes Received:
    39
    Joined:
    Aug 1, 2008
    Location:
    flower mound TX
    you need to get a vacum diagram and make sure everything is hooked up correct. also check your map sensor. and you might want to check your iat sensor too.
     
  6. jrhitman6998

    jrhitman6998 New Member

    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 12, 2009
    i dont think i have one i 4got to mention that i have a b20 in the car
     
  7. lilsicsol

    lilsicsol i lOve my Ef sedaN..

    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 15, 2005
    Location:
    brooklyn...
    that sound like ur off timing... but not by much....
    check your time belt....
     
  8. jrhitman6998

    jrhitman6998 New Member

    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 12, 2009
    could the car be getting to much fuel because i just found out it has a 255lph fuel pump
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page