1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

IE7 beta 2

Discussion in 'Computers, Games, Electronics etc' started by pissedoffsol, Jan 31, 2006.

  1. pissedoffsol

    pissedoffsol RETIRED

    Messages:
    49,693
    Likes Received:
    53
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Retirement Home
  2. kyleirwin

    kyleirwin Retired OG

    Messages:
    2,420
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Oct 24, 2002
    Location:
    Vegas
    holy shit, the windows on the homepage actually line up now.
     
  3. pissedoffsol

    pissedoffsol RETIRED

    Messages:
    49,693
    Likes Received:
    53
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Retirement Home
    holy shit, ie6 sucks :p

    and not so many people have been having good luck with this, FYI.
    lots of blue screens and crashing.

    i haven't installed it, as i'm at work, and i need to test for ie6...
     
  4. TurboMirage

    TurboMirage YEEAAAHHH VIP

    Messages:
    24,577
    Likes Received:
    696
    Joined:
    May 20, 2003
    Location:
    Central, MA
    haaahahahaaahahahahahahhahahhaa

    no.
     
  5. EGProject

    EGProject YEEEEAAHHHHH

    Messages:
    2,870
    Likes Received:
    28
    Joined:
    Jun 26, 2004
    Location:
    Whitinsville, Massachusetts
    Still Mozilla for me. IE can go crash itself.
     
  6. pissedoffsol

    pissedoffsol RETIRED

    Messages:
    49,693
    Likes Received:
    53
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Retirement Home
    :werd:

    but for those die-retarted-ie users, i'd rather see them on ie7.
    once its in full release, i will no long be supporting ie6.

    sure, the site will still work, but you will have to deal with anything ie6 doesn't render properly. i'm tired of hacking for it.

    upgrade, or deal.
     
  7. pissedoffsol

    pissedoffsol RETIRED

    Messages:
    49,693
    Likes Received:
    53
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Retirement Home
  8. Bob Vila

    Bob Vila ɐןıʌ qoq Admin VIP

    Messages:
    4,669
    Likes Received:
    57
    Joined:
    Jul 4, 2003
    Location:
    Bristol, Ct.
    It won't intall on my work laptop as it doesn't match up to the SP that I'm running, which is SP2.

    lol
     
  9. reikoshea

    reikoshea HS Troll...And Mod Moderator VIP

    Messages:
    12,633
    Likes Received:
    193
    Joined:
    Apr 27, 2005
    Location:
    San Antonio, TX
    gimmie hotkey tab switching, and i will use FF. It feels like it just takes up more memory than IE, so i use IE. thats my only problem with FF...oh and no support for FTP browsing.
     
  10. pissedoffsol

    pissedoffsol RETIRED

    Messages:
    49,693
    Likes Received:
    53
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Retirement Home
    ctrl + tab

    been in firefox since .0009
     
  11. reikoshea

    reikoshea HS Troll...And Mod Moderator VIP

    Messages:
    12,633
    Likes Received:
    193
    Joined:
    Apr 27, 2005
    Location:
    San Antonio, TX
    perfect, your reply just made my month. :) Converted another person.
     
  12. TurboMirage

    TurboMirage YEEAAAHHH VIP

    Messages:
    24,577
    Likes Received:
    696
    Joined:
    May 20, 2003
    Location:
    Central, MA
    if you program for internet explorer you are wrong.
     
  13. reikoshea

    reikoshea HS Troll...And Mod Moderator VIP

    Messages:
    12,633
    Likes Received:
    193
    Joined:
    Apr 27, 2005
    Location:
    San Antonio, TX
  14. Bob Vila

    Bob Vila ɐןıʌ qoq Admin VIP

    Messages:
    4,669
    Likes Received:
    57
    Joined:
    Jul 4, 2003
    Location:
    Bristol, Ct.
    Plus you have to install all of these plugins to get FF to work correctly. I'm starting to get used to it, but I still like the easy use of IE and compatibility amongst websites.

    That could be the fact that most of my company's app's rely on IE and using FF just doesn't work except for normal web browsing.
     
  15. pissedoffsol

    pissedoffsol RETIRED

    Messages:
    49,693
    Likes Received:
    53
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Retirement Home
    you have to install the same plugins for IE that you do for firefox-- be it quciktime, flash, java, or whatever.

    you just happen to have done it a long ass time ago for IE.
     
  16. TurboMirage

    TurboMirage YEEAAAHHH VIP

    Messages:
    24,577
    Likes Received:
    696
    Joined:
    May 20, 2003
    Location:
    Central, MA
  17. pissedoffsol

    pissedoffsol RETIRED

    Messages:
    49,693
    Likes Received:
    53
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Retirement Home
    my sites will conform to spec.

    if you choose to view my site in a browser that doesn't, you will get a usable, but not perfect site.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page