1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ignition coil suck

Discussion in 'HYBRID -> BA-BB /CA-CD' started by RENR, Oct 23, 2002.

  1. RENR

    RENR Senior Member

    Messages:
    383
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 30, 2002
    Location:
    los angeles
    well today i replaced my ignition coil again for the third time in about a year and a half.does anybody have any ideas why this might be happening? i have a 91 accord ex and the engine runs just fine when the coil is working. i m thinking im going to upgrade to an external coil if this keeps up. what a good brand for that?
     
  2. lsvtec

    lsvtec GNU/Linux Evangelist

    Messages:
    5,453
    Likes Received:
    3
    Joined:
    Sep 30, 2002
    Location:
    Greater Portland, OR
    We are going to need more info than that to help you. What other modifcations have you done to the engine? Anything to the ignition system?
     
  3. RENR

    RENR Senior Member

    Messages:
    383
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 30, 2002
    Location:
    los angeles
    thats the thing, i havent done anything special to the engine. i just have a cold air intake, bosch cables and plugs, nothing special.its totally stock!
     
  4. lsvtec

    lsvtec GNU/Linux Evangelist

    Messages:
    5,453
    Likes Received:
    3
    Joined:
    Sep 30, 2002
    Location:
    Greater Portland, OR
    I would try changing back to the stock plug wires and NGK plugs, the Bosch wires might be your problem.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page