1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Is it possible to add Power Door locks?

Discussion in 'General Tech and Maintenance' started by preludude, Feb 12, 2004.

  1. preludude

    preludude Member

    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 29, 2003
    Is it possible to add power door locks to a non power 93 prelude?
    I don't get it, I have everything power except the locks, it's annoys the hell outta me. I was wondering if its possible to just switch the module and wire it up to the power windows or something liek that.
     
  2. highperboi

    highperboi Senior Member

    Messages:
    971
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 2, 2002
    Location:
    Alameda, California
    yeah you can do it i see a lot of people do it to old integras.
     
  3. jamesA

    jamesA Well known pissed off telephone guy VIP

    Messages:
    16,117
    Likes Received:
    1,015
    Joined:
    Aug 10, 2003
    yes, if it was an option for that year then all the connections should be there all you need are the actuators and switches. You'll need a new fuse, unless it's already in the windows slot.
     
  4. Citizen_Insane

    Citizen_Insane Senior Member

    Messages:
    3,698
    Likes Received:
    3
    Joined:
    Jul 24, 2003
    Location:
    Minneapolis
    A lot of shops do it. Its ~$250 to get it done in a shop and like $100 if you do it yourself.
     
  5. Canuck 93 Civic Si

    Canuck 93 Civic Si Senior Member

    Messages:
    539
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 3, 2002
    Location:
    Mississauga, Ontario, Canada
    If you can add factory locks, you can always get universal power lock solenoids and wire them up yourself. Thats how i did my car. The solenoids were about 9 bucks each and i just pluged them into the alarm. Before i had the alarm, i used a double pole double throw momentary switch, setup for revers and forwrd polarity and that worked perfectly also. Depending on the alarm you cant have a switch in place because it will fry part of the locking module if you use the switch. Trust me on that one.
     
  6. greenteg2k00

    greenteg2k00 Senior Member

    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 7, 2004
    yea you can add power locks my bro add power locks on his civic go to circuit city electronic place they can do it
     
  7. projectxspeed

    projectxspeed Senior Member

    Messages:
    1,380
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 5, 2003
    Location:
    New Hampshire
    Doing it yourself will be the cheapest, but if you wanna have someone to hold accountable go to circuit city. Stay away from best buy they dont have a clue.
     
  8. preludude

    preludude Member

    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 29, 2003
  9. 97CTR

    97CTR Senior Member

    Messages:
    745
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 10, 2003
    I think that Autoloc makes a kit too.
     
  10. JDMilan

    JDMilan Senior Member

    Messages:
    6,730
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 11, 2003
    Location:
    Boca Raton, FL
    nope, you need nos first homie.......hehe


    seriously, yes you can, almost anything can be done to cars, anything
     
  11. E_SolSi

    E_SolSi Member of the 20 nut club Moderator VIP

    Messages:
    30,015
    Likes Received:
    3,945
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    CT
    just go to your local car audio shop ... they can put them in for you
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page