1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Is the server acting up or something?

Discussion in 'Members' Lounge' started by MikeBergy, Apr 18, 2006.

  1. MikeBergy

    MikeBergy Blah blah blah....

    Messages:
    3,646
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Oct 9, 2003
    Location:
    Central Coast, CALI
    So, for the past couple of weeks, it feels like the HS server is acting really slow. The browser tells me it's waiting for www.hondaswap.com, and it has just been slower lately. Has there just been that much more traffic on the site, or is something wrong? I don't know if everybody else gets this, but it has happened to me on several computers.
     
  2. JDMPlaya

    JDMPlaya Senior Member

    Messages:
    1,789
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 22, 2003
    Location:
    Columbus, OH
    perfect on my end
     
  3. pissedoffsol

    pissedoffsol RETIRED

    Messages:
    49,693
    Likes Received:
    53
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Retirement Home
    i haven't noticed anything...
     
  4. reckedracing

    reckedracing TTIWWOP VIP

    Messages:
    21,056
    Likes Received:
    1,180
    Joined:
    Dec 5, 2002
    Location:
    NY
    are you using IE?
    i just got some shitty MS update today, and now i can't go directly to any website...
    i have to put the site in my google toolbar box...
    happens with egay, hondaswap, hotmail, etc...
     
  5. Seany-izzle

    Seany-izzle New Member

    Messages:
    7,738
    Likes Received:
    8
    Joined:
    Aug 25, 2003
    Location:
    In a fucking house.
    mine is fine, and i love my IE
     
  6. TurboMirage

    TurboMirage YEEAAAHHH VIP

    Messages:
    24,577
    Likes Received:
    696
    Joined:
    May 20, 2003
    Location:
    Central, MA
    your megahurtz are being stolEd?
     
  7. pills_PMD

    pills_PMD Super Moderator

    Messages:
    4,232
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 30, 2002
    Location:
    New Albany, OH
    IE stolded my MugraHurtziz
     
  8. MikeBergy

    MikeBergy Blah blah blah....

    Messages:
    3,646
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Oct 9, 2003
    Location:
    Central Coast, CALI
    Nah... using FF on all machines I've used. It isn't all the time though, but it has only been with the HS site. I don't know. It's not like it's taking its time to load either, it's more like the machines have trouble connecting for a few moments. I don't know. I was on dial up for the last several months. I should just quit my bitchin.
     
  9. VTECin5th

    VTECin5th Administrator

    Messages:
    2,182
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Apr 17, 2005
    Location:
    Phoenix Az
    +4!
    This shit is pissing me off, back to IE7 FTW.
    The thing that pisses me off about MS they're basically saying "We are going to fix the exploits in our browser by preventing you from accessing websites!!!!"
    You have to type out the http:// to get anywhere [​IMG]
     
  10. Bl6CRX

    Bl6CRX Senior Member

    Messages:
    1,553
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 14, 2003
    Location:
    UCLA
    Yeah I had problems with IE thing too.

    And earilier I was have trouble with the site too, some stuff wasn't loading, slow, etc.

    Maybe the time has come to make the switch, FF FTW?
     
  11. pissedoffsol

    pissedoffsol RETIRED

    Messages:
    49,693
    Likes Received:
    53
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Retirement Home
    as for ie and fire fox,

    type site
    then hit control + enter, and it will automatically add http://www. and .com to the end to make http://www.site.com and "go" all at the same time
     
  12. reckedracing

    reckedracing TTIWWOP VIP

    Messages:
    21,056
    Likes Received:
    1,180
    Joined:
    Dec 5, 2002
    Location:
    NY
    wow, just wow
    how could i NOT know this...

    i had another update this morning and now i can get to sites like normal...
    hotmail.com enter = site loaded
    same with hondaswap

    i think MS fucked up their last fix..
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page