1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Itr Tach Into An Ls?

Discussion in 'HYBRID -> EG-EK / DC' started by mwasnp, Feb 5, 2003.

  1. mwasnp

    mwasnp Senior Member

    Messages:
    275
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 7, 2002
    Location:
    Hopkins, MN
    :worthy: Im gonna have a new redline with upgraded head etc, I have an ls teg, can I just swap in a tach from an itr, or the whole gauge cluster? Or is there a new face I could get? Any suggestions, I want to be able to read higher revs as well as just have the correct redline showing. Thanks
     
  2. chet

    chet Senior Member

    Messages:
    888
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 30, 2002
    Location:
    st petersburg, florida
    gsr cluster will fit, so will itr cluster.

    just means switching gauge clusters...which is pretty easy, i've done it in my civic 6 or 7 times now.
     
  3. sleeperls93

    sleeperls93 Senior Member

    Messages:
    130
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 29, 2002
    Would a new tach need to be calibrated? You can't just throw in a ITR cluster and expect 5krpms to be actually 5k rpms, right?
     
  4. mwasnp

    mwasnp Senior Member

    Messages:
    275
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 7, 2002
    Location:
    Hopkins, MN
    Thats kinda what I was wondering. Anyone know for sure?
     
  5. chet

    chet Senior Member

    Messages:
    888
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 30, 2002
    Location:
    st petersburg, florida
    gauge clusters are not 100% accurate...but they don't need to be calibrated.

    the cluster just interprets what the sensors show and displays that information.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page