1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Just A Quicky

Discussion in 'Civic and CRX - EW' started by OGMatt, Aug 5, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. OGMatt

    OGMatt Not a real OG lol

    Messages:
    1,326
    Likes Received:
    30
    Joined:
    Oct 4, 2008
    Location:
    vic B.C. Japanada
    Hey guys, i am recently having a bit of troubles. The problem : so i go to start my car and nouthing, dosent turn over. So I roll start it and let it idel at about 1000rpm for a half hour without use of my stereo. Now my stereo is running at about 500w rms. also i just recently just instaled fog lights which i found out had a bad ground on one of the lamps. with everything fixed now and the problem still exists, I come to you guys. I think its eather the battery or the alternator. sorry for the bad spelling. Thanks for the help -Matt
     
  2. OGMatt

    OGMatt Not a real OG lol

    Messages:
    1,326
    Likes Received:
    30
    Joined:
    Oct 4, 2008
    Location:
    vic B.C. Japanada
    it only starts by a roll start
     
  3. GlassHeadlights

    GlassHeadlights West West Yall

    Messages:
    4,066
    Likes Received:
    71
    Joined:
    Oct 24, 2007
    Location:
    Calgary, AB
    Wrong forum, you're in the EW forum.
     
  4. OGMatt

    OGMatt Not a real OG lol

    Messages:
    1,326
    Likes Received:
    30
    Joined:
    Oct 4, 2008
    Location:
    vic B.C. Japanada
    why the fuck you think I changed it fucking flapper dick!!!!! Jk I'm so tired
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page