1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Knock sensor

Discussion in 'General Tech and Maintenance' started by SolidDreamz, Sep 6, 2003.

  1. SolidDreamz

    SolidDreamz Senior Member

    Messages:
    212
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 9, 2002
    Location:
    va beach,pa,oh
    Ok so if your putting a v-tech engine in a non vtech ecu you have to run what 3 wires. Ground, 12volt, knock sensor? What is a knock sensor anyway, The 3 wires are running from your vtech solenoid? been hearing people talk about it but dont know anything about it. What does it look for? I'm gonna run vtech so I need to know how to wire it up. thanks. :)
     
  2. R6Elmo

    R6Elmo Junior Member

    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 23, 2003
    if you are going to run vtech, you are going to want to run a vtech ecu. P28 is probally the popular choice.

    Not sure exactly on what wires you need to run though. But the knock sensor is a microphone that listens for any type of knock sound or denotation.

    Danny
     
  3. B16

    B16 Super Moderator VIP

    Messages:
    11,539
    Likes Received:
    534
    Joined:
    Sep 30, 2002
    Location:
    yay area, CA
    eh, its called vtec
     
  4. SolidDreamz

    SolidDreamz Senior Member

    Messages:
    212
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 9, 2002
    Location:
    va beach,pa,oh
    I was talking about the vtech phone, j/k My bad yo.
     
  5. kingwilly

    kingwilly Senior Member

    Messages:
    349
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 10, 2003
    Location:
    arizona
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page