1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Loud clunk/bang noise from RF with Skunk2 Pro-S coilovers

Discussion in 'Civic and CRX - EF' started by chwkef, Apr 28, 2009.

  1. chwkef

    chwkef New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 22, 2009
    Hey guys

    Just installed a set of skunk2 pro-s coilovers in my 90 EF last night. I'm running a B18A1, and knew about the crank pulley issues with rubbing on the traction bar, so I had it machined down. It's not hitting. I can get a couple of fingers between the top of my tire and the fenders no problem, but when going over medium-large bumps, I get a loud clunk from the left front. It sounds like when my coilovers in my old RX7 froze solid on my last winter.

    Now I'm trying to figure out what it is. Could it be the trans hitting the traction bar? I guess I should mention I'm using hasport mounts. Anyone else experience this? Thanks in advance.

    Dirk
     
  2. INJEN78

    INJEN78 HS LEGEND

    Messages:
    9,187
    Likes Received:
    121
    Joined:
    Oct 1, 2007
    Location:
    OHIO
    it couldnt be the trans hitting you said its left front..is the car bottoming out underneath?
    did you install the coiovers right?
     
  3. chwkef

    chwkef New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 22, 2009
    Yup, all installed properly. Double checked all bolts and they're all very tight. Especially the top hats. So it's not an issue with that.

    Dirk
     
  4. 91_stylin_civic

    91_stylin_civic Member

    Messages:
    349
    Likes Received:
    5
    Joined:
    Oct 17, 2008
    Location:
    New Jersey
    is the upper arm hitting the inside of the fender. how are the ball joints?
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page