1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ls eg ?

Discussion in 'HYBRID -> EG-EK / DC' started by vadersi, Oct 24, 2004.

  1. vadersi

    vadersi Junior Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 22, 2004
    I just bought a 92eg with a 00ls motor in it,, when i got it , it was running on the stock p05, cx single wire o2 ecu... I have a p75 now and wired it for a for wire o2.. when on the dyno I went to check timing and it is not in sight on the timing light, the thing is it made good power bone stock made 129WHP and120TQ.. Wheeen I started looking around the distributor is the one that came with the ls motor the plug is cut off of it adn wired into the stock main harness all wires conected have the same wire colorand all wires are hooked up, the only senser I notice that isn't hooked up is the crank position down by the crank. but I asume it is picking it up from the cams,, NO CELS either.
    Thanks
     
  2. pissedoffsol

    pissedoffsol RETIRED

    Messages:
    49,693
    Likes Received:
    53
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Retirement Home
    uh, whats your question?
     
  3. vadersi

    vadersi Junior Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 22, 2004
    why cann't I find timing with a timing light it seems it is 180 out, even check tdc adn it lines up on the crank pulley. used 2 timing lights to
     
  4. erebunicrx

    erebunicrx my name is Dale

    Messages:
    2,110
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Jun 13, 2003
    Location:
    Bristol ct
    are you putting the cable on the right plug wire?
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page