1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ls in 93 coupe

Discussion in 'HYBRID -> EG-EK / DC' started by werdupEGs, Jun 15, 2009.

  1. werdupEGs

    werdupEGs New Member

    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 9, 2009
    Location:
    HSV, AL
    Ok tracked down all the information we need to know.

    I am currently using:

    93 civic coupe
    OBDII integra wiring harness
    OBDI B18B

    here is what I am trying to figure out. I have like 3 unused plugs. One I am sure it's just emissions stuff i don't have ,and the other probably secondary o2 sensor? But the wierd thing is that it has 2 plugs that can plug up to the TPS. What is this second plug?

    The car seems to run fine how it is.
     
    Last edited: Jun 15, 2009
  2. werdupEGs

    werdupEGs New Member

    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 9, 2009
    Location:
    HSV, AL
    ^
     
    Last edited: Jun 15, 2009
  3. werdupEGs

    werdupEGs New Member

    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 9, 2009
    Location:
    HSV, AL
    ^
     
    Last edited: Jun 15, 2009
  4. werdupEGs

    werdupEGs New Member

    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 9, 2009
    Location:
    HSV, AL
    bled clutch and brakes, and took the car out.


    It runs pretty well besides the fact that its open header.

    I'm lettin it sit in my shop overnight and will check for any leaks tommorow. Then gonna do a full tuneup, timing belt, water pump, gaskets, etc.................... all fluids

    checking the codes..

    then putting the T25 on it.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page