1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ls/vtec has no power

Discussion in 'HYBRID -> EG-EK / DC' started by hondacivicSit3, Mar 16, 2006.

  1. hondacivicSit3

    hondacivicSit3 Member

    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 11, 2004
    I built an ls/vtec and it has no power the swap consists of a b18a1,gsr head,ls water pump, ls oil pump, ls timming belt,ls pistons and rods so basiclly I put a gsr head on a stock block. the compression test shows roughly 180 psi all the way across all four cylinders, but I can turn the crank over with a wratchet with the plugs in it as if the plugs where not in it. the ecu is a chiped p28 for ls vtec.
     
  2. integraslut78

    integraslut78 Stylus DJ Extraordinaire

    Messages:
    2,582
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Jul 27, 2003
    Location:
    KiLLa kALi
    Do you have an aftermarket intake manifold???????
    The P28 can not run the secondaries of the GSR IM for VTEC.
    Dizzy or starter maybe????
     
  3. civicious

    civicious FüK-VTEC VIP

    Messages:
    9,855
    Likes Received:
    629
    Joined:
    Jun 15, 2003
    Location:
    Houston, TX
    So what is it doing?? If there's no power, connect your battery, check your fuses, and make sure you connected all your grounds.
     
  4. hondacivicSit3

    hondacivicSit3 Member

    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 11, 2004
    the butterflys are hooked to the vac. port so soon as it cranks they open, and by no power I mean no get up and go the car is slow, more so than the single cam I took out.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page