1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Major Charging Problem Help!!!!!!!!!!!

Discussion in 'HYBRID -> EG-EK / DC' started by elvis8310, Apr 3, 2008.

  1. elvis8310

    elvis8310 New Member

    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 12, 2007
    Location:
    Stuttgart
    OK, I did a B18b OBD2 into my 97 civic ex(it did not come with an engine). I am using the stock wiring harness for the v-tec engine on it. I have no charge so far since the install. I have replaced both the batterie and the alternator a few time to make sure I did not get bad ones. This has still not fixed it as of yet. I am thinking my wiring harness is bad. So I just bought a new factory Honda engine harness last night(not installed yet). The upper white wire on the alternator, is it possible for me tro run a wire from there to the batterie and not hurt the car(that should charge the batterie)? I have also cleaned and replaced all ground wires and bolts with factory Honda ones. Please give some ideas to were else to look and if the straight wire from alternaotr to batterie will work( yes alternator is sending 14.3 volts from that post).
     
  2. elvis8310

    elvis8310 New Member

    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 12, 2007
    Location:
    Stuttgart
    Ok, did the wire during lunch and no change with it. I took off the negative cable and cleaned it again, no change. Would the ecu have anything to do with this? Come on people were else can I look to fix this problem.
     
  3. eg6sir

    eg6sir Supa Mod Moderator VIP

    Messages:
    21,703
    Likes Received:
    321
    Joined:
    Aug 17, 2005
    Location:
    661 BK CA
    one thread is plenty..
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page