1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Marker Lights dont work, need help!!

Discussion in 'Car Audio / Security / Electronic Accessories' started by integdrvr, Sep 29, 2009.

  1. integdrvr

    integdrvr New Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 11, 2008
    I have an 01 integra LS with a jdm ITR front. lowbeams, highbeams, brake lights all work. The marker lights wont stay on, but the blinkers still work. I checked all the fuses in the engine comp. fusebox and under the steering wheel. I couldn't find any blown fuses, also the light sockets for the marker lights aren't getting any power, only power is when the blinkers are on. Any info on this would be greatly appreciated.
     
  2. AHHVTEC

    AHHVTEC Well-Known Member VIP

    Messages:
    13,122
    Likes Received:
    245
    Joined:
    Oct 13, 2006
    Location:
    Alabama
    is it a double filament bulb
     
  3. integdrvr

    integdrvr New Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 11, 2008
    yes. and only the blinker turns on.
     
  4. AHHVTEC

    AHHVTEC Well-Known Member VIP

    Messages:
    13,122
    Likes Received:
    245
    Joined:
    Oct 13, 2006
    Location:
    Alabama
    try a new bulb the marker side of the filament might be burnt out.
     
  5. integdrvr

    integdrvr New Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 11, 2008
    thanks. I'll try that out and see, will post back with update as soon as possible.
     
  6. integdrvr

    integdrvr New Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 11, 2008
    turned out to be a fuse for the tail lights. thanks for the help though
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page