1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Maybe it's just me, Wierd shift into first.

Discussion in 'General Tech and Maintenance' started by ZootyS17, Nov 24, 2007.

  1. ZootyS17

    ZootyS17 Jimmy John's Driver

    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 20, 2007
    Location:
    Toledo, OH
    I drive a 96 integra ls, and whenever i go to drive i.e. release the clutch and go, my whole car feels as though it kind of bogs or lags for a second, like it needs to get over a hump or 'burp' before it picks up and goes, and I honestly don't think its my driving ability. My 93 si never had this problem and felt graceful compared to the teg.
     
  2. YBLEGAL

    YBLEGAL Regular Member w/ Cheese

    Messages:
    2,762
    Likes Received:
    36
    Joined:
    Aug 9, 2006
    Location:
    NW Indiana
    do you have an aftermarket clutch, that you know of? timing could be off. worn spark plugs. faulty fuel injectors.
     
  3. get_nick

    get_nick These snozzberries taste like snozzberries... VIP

    Messages:
    11,937
    Likes Received:
    1,056
    Joined:
    Apr 21, 2003
    Location:
    Washington State
    sounds like the timing is off.
     
  4. pressurecooker

    pressurecooker New Member

    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 24, 2007
    Location:
    ottawa
    Sometimes its just a valve adjusment.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page