1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

My 93 civic hatch axle problem....

Discussion in 'HYBRID -> EG-EK / DC' started by gunz2165, Mar 28, 2008.

  1. gunz2165

    gunz2165 Member

    Likes Received:
    Jun 28, 2004
    I have a 93 civic hatch with an 01 integra motor swap. i had to change my passenger side axle. i didnt swap out the front end parts when i put the motor in for the integra i left them the 93 honda stock parts. the problem im having is i put everything back together when to drive my car and it started grinding like shit at the axle where it goes into the tranny, likes its engaging. ive done plenty of axles before and have never had this problem before. can someone help me out on what it could be? i even tried an 01 integra axle but it doesnt fit through the hub. but i took off the stock 93 honda axles so i should be able to put the stock honda axles back on. someone please help me asap its killing me not to be able to drive my car.:driver::(:confused::(:confused::(:confused::(:confused::(:confused:
  2. LS_VTEC

    LS_VTEC you get the BRAKE

    Likes Received:
    Dec 11, 2007
    You need to run b-series axles from any integra. They are all the same splines and lengths and will fit into your chassis. My guess is the axle was just not in all the way. Don't be afraid to use force either, just make sure its splined up correctly.
  3. 92civicb18b1

    92civicb18b1 The Trisexual

    Likes Received:
    Oct 1, 2003
    The asshole of the USA, New Jersey

    Go to Autozone or something too. They're cheap, buy em for full price, then go back a day or so later and return the civic ones as the core. Most of the kids that work at Autozone won't know the difference. If you bring it in the same day they'll compare the two and they may not accept them as a core.
Draft saved Draft deleted

Share This Page