1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

my 94 cx

Discussion in 'Civic and del Sol - EG and EK' started by danny94eg, Dec 12, 2009.

  1. danny94eg

    danny94eg New Member

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 12, 2009
    what up guys!!! got a bit of a problem.. i just got a 94 civic cx. 5spd. the motor was swapped with a d16z6 and is running on a PR4 ecu.(v-tec was on switch but i removed it)
    and it doesnt seem to run right..
    at start it high revs @ 2000rpm. and as it warms up it lowers down but not just to 1000 more like 500( or bearly running)
    and when i step on the cluch i loose about 500rpms, then regain 500 after i let off the clutch..
    also in my brakes, i changed the front pads, rear shoes and rear wheel cylinders, bleed the lines and my pedal still looses pressure and after holding the brake for a sec.. the pedal hits the floor, n the sec. i ease off im rollin back lol..

    oh and with all these problems theres still NO check engine light.....

    unfortunately i just got this car not too long ago so i really dont know everything about it.. if u need me to ID any part i will/try

    all help is appreciated!! thanks!:)
     
  2. eg6sir

    eg6sir Supa Mod Moderator VIP

    Messages:
    21,703
    Likes Received:
    321
    Joined:
    Aug 17, 2005
    Location:
    661 BK CA
    first off, it needs to be running a p28 ... use the correct ecu and then come back if you're still having trouble
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page