1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

(Need Help) 2000 civic si with B18b Ls vtec

Discussion in 'Civic - EP, FA, FG' started by DrAy, Jan 27, 2007.

  1. DrAy

    DrAy New Member

    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 8, 2007
    K here it goes, I got an 2000 civic si i put an b18b Ls vtec in to it. But there is one problem, when i go to start it, it wont run with out me giving it gas. i have to keep the gas pedle pushed. it will only run good at 2000rpm any thing lower the car just start dieing.

    So if any one know whats wrong can you tell me.

    Its a b18b Ls vtec with an Si head.


    ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
     
  2. ThatGuy4life

    ThatGuy4life The Riced Sleeper

    Messages:
    1,478
    Likes Received:
    14
    Joined:
    Nov 27, 2006
    Location:
    Albuquerque, NM
    First you posted in the wrong section, second is it just doing this on a cold start?
     
  3. DrAy

    DrAy New Member

    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 8, 2007
    ohh ops. ty well i havent tryed to let it worm up ill have to try that.
     
  4. ThatGuy4life

    ThatGuy4life The Riced Sleeper

    Messages:
    1,478
    Likes Received:
    14
    Joined:
    Nov 27, 2006
    Location:
    Albuquerque, NM
    And what ECU are you using, I know when I had switched to my Skunk2 ecu to see if a problem I am dealing with was cause of my ecu I had problems on a cold start, I'd have to manually keep the rpm's up by giving it some gas for about 2-3 minutes but then it would be fine
     
  5. DrAy

    DrAy New Member

    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 8, 2007
    well i have a civic si head and an 97-00 integra intake manifold and i am useing a 00 civic si ECU.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page