1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

need help b18a wont run good

Discussion in 'HYBRID -> EG-EK / DC' started by elpayaso201, Jun 14, 2007.

  1. elpayaso201

    elpayaso201 Member

    Messages:
    145
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 6, 2007
    Location:
    Oregon
    i did a swap on my 92 hb with a b18a1 it starts up ever time it just wont idle and when i hit the gas it will kind of die and then it revs up what could it be? i replace the injectors with the ones of my civic because i was told they were better becasue of the resistors could this be the reason or could it be a mass air sensor?
     
  2. jomarlin123

    jomarlin123 K-5eRiEs Is ThE 5HiT.....

    Messages:
    104
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Mar 4, 2007
    Location:
    Bronx, N.Y
    check the mass sensor and the throtle body sensor, If the throtle body sensor is mess up thats why it dont idle and the mass sensor is the one that usually makes the car rev up and down.
     
  3. phyregod

    phyregod !!YTINASNI

    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    225
    Joined:
    Jun 11, 2005
    Location:
    Central Texas
    Double, then triple check all of your vacuum hoses. Make sure they are routed correctly and not leaking or cracked. Check for open ports.
     
  4. elpayaso201

    elpayaso201 Member

    Messages:
    145
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 6, 2007
    Location:
    Oregon
    ok ill try that thanks alot oh and i have no exaust right no its stright piped all the way back but that just build back pressure right so it sould still idle?
     
  5. phyregod

    phyregod !!YTINASNI

    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    225
    Joined:
    Jun 11, 2005
    Location:
    Central Texas
    It should idle with no exhaust at all.

    Is it throwing any codes?
     
  6. elpayaso201

    elpayaso201 Member

    Messages:
    145
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 6, 2007
    Location:
    Oregon
    check for leaks but there isnt any no codes and all vacume hose are right
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page