1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

New problem somone please help!

Discussion in 'HYBRID -> ED-EF / DA' started by 89civicLS, May 20, 2009.

  1. 89civicLS

    89civicLS New Member

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 4, 2009
    Location:
    MN
    So i got my new dizzy in
    find out my tps was bad too changed it
    also changed the iacv cause it was throwing a code for that
    now the damn thing wont idle
    and it will only start with my foot fully on the throttle any suggestions?
     
  2. 89civicLS

    89civicLS New Member

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 4, 2009
    Location:
    MN
    bump! :eek:
     
  3. EFsedan

    EFsedan New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 24, 2009
    dose it putter out?
     
  4. CAFROG

    CAFROG Honda Minion VIP

    Messages:
    4,417
    Likes Received:
    154
    Joined:
    Apr 5, 2009
    Location:
    NOR-CAL
    Plugs in their correct spot on the dizzy? (one bottom left-two bottom right-three top right, etc
     
  5. D16SiHatch

    D16SiHatch New Member

    Messages:
    1,297
    Likes Received:
    44
    Joined:
    Sep 7, 2007
    start simple. firing order? timing?
     
  6. lildj2483

    lildj2483 New Member

    Messages:
    152
    Likes Received:
    7
    Joined:
    May 5, 2009
    Location:
    dirty south
    try resetting the computer so it can recognize the new componets u just installed. that might help some. wouldnt hurt to try either.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page