1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

no spark from dohc zc swap

Discussion in 'HYBRID -> ED-EF / DA' started by NoBoost, Aug 13, 2004.

  1. NoBoost

    NoBoost Junior Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 13, 2004
    :angry: just finished my dohc zc swap the other day and i changed the connector from the si round one to the integra square one. and also extended those two wores for the exhaust cam sensor just like everyone says to do. well i went to start it and i had all power but no spark. i am COMPLETLY baffled. i got an 89 integra dizzy from the junkyard in GREAT condition then when i got home i took off the cap and all was clean. i even ched for the right amount of ohms and voltage in the coil, igniter, and between A and B terrminals and all that. and evrything was in spec. i have fuel in my cylinders but no spark. i even tried to run a direct power line from the battery to the positive side of the coil and all it did was smoke. i am positive everything is hooked up right. i dont understand this. please help
     
  2. metricmotors1

    metricmotors1 New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 24, 2008
    What distributor are you using?
     
  3. jlicrx

    jlicrx Senior Member

    Messages:
    1,891
    Likes Received:
    65
    Joined:
    Jun 5, 2003
    Location:
    Colorado Springs
    do you have the ground wire that comes out of the harness connected at the thermostat housing?
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page