1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

o2 sensor

Discussion in 'Integra' started by hazzardboy95, Jan 13, 2008.

  1. hazzardboy95

    hazzardboy95 Hon-daaaa

    Messages:
    671
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 5, 2006
    Location:
    Pasadena, Md
    Can anyone tell me which wire is the signal wire on a o2 sensor for a 95 acura integra ls, non-vtec. It is the 4 wire BLACK-BLACK-GREEN-WHITE. Which one is it. Im trying to hook up my fuel air meter and its not working right. PLEASE HELP FAST!!!!!!
     
    Last edited: Jan 13, 2008
  2. AHHVTEC

    AHHVTEC Well-Known Member VIP

    Messages:
    13,122
    Likes Received:
    245
    Joined:
    Oct 13, 2006
    Location:
    Alabama
    if i remember right its the green
     
  3. hazzardboy95

    hazzardboy95 Hon-daaaa

    Messages:
    671
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 5, 2006
    Location:
    Pasadena, Md
    I ended up finding a write up about it, its the white one. But after I got everything hooked up it seemed to work until I started driving. I would pull out of my driveway with the gauge in the blue(rich) and as I got down the street it went to red(lean). The gauge is supposed to read .0-.4, for lean, .5-.6- for ideal and .7 -1 volts for rich but when I checked it while running at full temp it read no more than .2volts and then went negative. Have any ideas? God hates me and my gauge is my best guess.
     
  4. AHHVTEC

    AHHVTEC Well-Known Member VIP

    Messages:
    13,122
    Likes Received:
    245
    Joined:
    Oct 13, 2006
    Location:
    Alabama
    lol well shows how much i remember but i have no clue on that one man, free bump
     
  5. LS_VTEC

    LS_VTEC you get the BRAKE

    Messages:
    2,616
    Likes Received:
    25
    Joined:
    Dec 11, 2007
    Location:
    NJ
    The white wire is the signal wire.
     
  6. LS_VTEC

    LS_VTEC you get the BRAKE

    Messages:
    2,616
    Likes Received:
    25
    Joined:
    Dec 11, 2007
    Location:
    NJ
    what size (gauge) wire did you use for the signal wire and where is your power source for the A/F gauge?
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page