1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Ok Forum Gurus

Discussion in 'Members' Lounge' started by PBE9699, Feb 26, 2004.

  1. PBE9699

    PBE9699 Member

    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 15, 2003
    How do I use HTML or BBCode or whatever to put a table in my posts?
    I think it helps make listed information a lot easier to read
    Thanks a Lot!
     
  2. DarkHand

    DarkHand Senior Member VIP

    Messages:
    5,117
    Likes Received:
    241
    Joined:
    Sep 30, 2002
    Location:
    Chicago, IL
    Code:
    This box?
    
    1. stuff
    2. more stuff
    3. even more stuff
    Use the 'code' tag.
     
  3. Bob Vila

    Bob Vila ɐןıʌ qoq Admin VIP

    Messages:
    4,669
    Likes Received:
    57
    Joined:
    Jul 4, 2003
    Location:
    Bristol, Ct.
    or you could use the list function as well
    • you
    • are
    • teh
    • n00b
     
  4. PBE9699

    PBE9699 Member

    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 15, 2003
    ROFL!
    Ok yes I am a n00b at forums, I ain't ashamed to admit it either.
    So please tell me, drop me a PM or something. Tables make things so much easier to read.
     
  5. dohcvtec_accord

    dohcvtec_accord WRX Sellout

    Messages:
    8,433
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Sep 29, 2002
    Location:
    The left lane

    :lol: :bo:
     
  6. pissedoffsol

    pissedoffsol RETIRED

    Messages:
    49,693
    Likes Received:
    53
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Retirement Home
    table's are not supported.

    due to people not knowing how to use them, it very well could screw up the entire layout of the board from the post down.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page