1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

p28 chip not working ?

Discussion in 'ECU's, Electronics, and Tuning' started by evasive789, Dec 1, 2008.

  1. evasive789

    evasive789 ALL MOTOR V8 EATER

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 1, 2008
    I recently did a swap and changed my p28 eprom from mugen to skunk and the chip is not working and there is no way for me to tell if the previous chip did iether ? is there anything that could prevent a chip from working ? is there a sertant way it has to face or something please help
     
  2. Luis998

    Luis998 Honda Enthusiast

    Messages:
    2,867
    Likes Received:
    55
    Joined:
    Jan 14, 2008
    Location:
    Orlando, Florida
    Did you get the chip from eBay? My suggestion if you did, take it to a tuner and get the darn thing tuned.
     
  3. INJEN78

    INJEN78 HS LEGEND

    Messages:
    9,187
    Likes Received:
    121
    Joined:
    Oct 1, 2007
    Location:
    OHIO
    those damn ebay cips are so gay!!!!!
     
  4. evasive789

    evasive789 ALL MOTOR V8 EATER

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 1, 2008
    nah the chip was tuned before i put it in and my boy got one before me and his worked fine ....is there a diffrence in socketing between usdm and jdm ? could that be my problem ????
     
  5. evasive789

    evasive789 ALL MOTOR V8 EATER

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 1, 2008
    and it is all i can afford for now cuz im not some rich ass kid who dosnt have to work for anything ....so i need this to work thanx
     
  6. BrutalB83

    BrutalB83 Brutal Moderator Moderator VIP

    Messages:
    11,620
    Likes Received:
    302
    Joined:
    Jun 24, 2006
    Location:
    Rochester Hills, MI
    That's a bad attitude son. Do you think everyone here is rich and had their parents buy their cars and mods for them? If this is how you're going to be, then don't expect much help from the members here. And FYI, saying "well I can't afford a better chip right now" is a really shitty excuse. If you can't afford a decent tune at the moment, then you should just run the stock ECU over a crap E-Bay chip which might actually damage your engine in the long run...

    As for your question, let me ask YOU a question. What's your setup like? What engine do you have? What modifications do you have? Why do you think the chip's not working? Answer these questions and then I might be able to help you...
     
    Last edited: Dec 1, 2008
  7. evasive789

    evasive789 ALL MOTOR V8 EATER

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 1, 2008
    I know that not everyone here is like that ...thats why we drive hondas not ferraris ...dont let my agrivation give out the wrong inpresion...and i figured out my problem i had the wrong size compasitors and currrently saving up for a neptune tunning thanx for your help and input !!!!
     
  8. evasive789

    evasive789 ALL MOTOR V8 EATER

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 1, 2008
    Oh and by the way the skunk chip was not a ebay chip ...it was just considerd a eprom becuase it was not specificaly tuned for my car ...and what i meant was i can not aford individual tuning right now thanx again...
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page