1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

parking lights

Discussion in 'General Tech and Maintenance' started by KILLER, Apr 21, 2006.

  1. KILLER

    KILLER Junior Member

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 21, 2006
    Hey guys... i'm new to the site... and just starting to hit the import scene...

    just bought a 93 hatch with a b18 swap in it..

    my problem is... i was driving along the other day and out of nowhere my parking/interior/and reverse lights went out... i've check all the fuses.. they all seem to fine... (though i don't have a fuse box cover so i may have missed one) does anyone have any idea???
     
  2. VTECin5th

    VTECin5th Administrator

    Messages:
    2,182
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Apr 17, 2005
    Location:
    Phoenix Az
    Fuse or ground wire.
     
  3. KILLER

    KILLER Junior Member

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 21, 2006
    well again... (unless i've missed one) i've check the fuses.. it could be the wire.. but i have no idea where that's located... the car has a system and a crappy alarm wired in so there's wires every where (i plan on getting rid of both!!!) any suggestions on where to start
     
  4. VTECin5th

    VTECin5th Administrator

    Messages:
    2,182
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Apr 17, 2005
    Location:
    Phoenix Az
    Check the under dash and under hood fuses, and look for burnt bulbs and or loose wires around the lightbulb harnesses.
     
  5. KILLER

    KILLER Junior Member

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 21, 2006
    ....... i've checked the fuses! they're fine.... it's not gonna be the bulbs... anyone know of a specific switch or relay i could check.
     
  6. VTECin5th

    VTECin5th Administrator

    Messages:
    2,182
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Apr 17, 2005
    Location:
    Phoenix Az
    If a bulb is shorting inside it could be a bulb, and since it doesn't work, everything is worth trying.
     
  7. HatchSpeeD

    HatchSpeeD ...Hi...

    Messages:
    1,241
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 14, 2003
    Location:
    Beantown
    :werd: check the bulbs if you checked the fuses...easy & quick & will save you a headache if so.
     
  8. typerhead

    typerhead Member

    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 7, 2004
    Location:
    ill
    it is a fuse under the hood that is for the interrior lighting, this happend to me. change it and see what happens, does your keysence wire beep and does the first setting on your wipers work???
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page