1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Possible fueling problem

Discussion in 'HYBRID -> EG-EK / DC' started by APEXi, Nov 23, 2005.

  1. APEXi

    APEXi Senior Member

    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 5, 2005
    hey, rite i've still got the same problem as before, my cars having trouble starting and hesitates when i put my foot to the floor, all these things happen totally randomly. i have now found away to start my car up first time... i have to turn the key once to prime the fule pump then turn it back like im turning the car off, then turn it again to prime the fuel pump again, then start it with abit of gas and it starts up. also when i put my foot to the floor the revs just die out like the motor isn't gettin any fuel. this would lead me to beleve it woz a fueling problem?

    i've changed the distributor cap and the plugs and leads look fine. is it possible my fuel pump is not able to keep up with the b18 any more and is on its way out? im using the stock d15 fuel pump with the b18 motor.

    any help would be a great help, thanks

    car info: eg hatch, gsr motor, intake and exhaust, remapped p30
     
  2. pissedoffsol

    pissedoffsol RETIRED

    Messages:
    49,693
    Likes Received:
    54
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Retirement Home
    the stock pump should be fine... volume wise at least.

    but, it couldn't hurt to throw in a walbro 255 or even the walbro 190 if you're staying all motor or low boost.


    i point my finger to the "remapped" p30.

    is your ecu socketed?
    do you have a chip burner?

    if so i can get you a map for your motor that you can burn...
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page