1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

PR4 ECU SWAP 91 CRX W/B18A1

Discussion in 'HYBRID -> ED-EF / DA' started by Ravunous, Oct 10, 2004.

  1. Ravunous

    Ravunous Banned

    Messages:
    392
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 11, 2004
    OK HERE IS MY ISSUE I HAVE A 1991 CRX DX THAT I HAVE INSTALLED A B18A1 FROM A 1991 INTEGRA RS OBD0. I HAVE WIRED THE ENGINE USING THE DX HARNESS MAKING THE PROPER CONVERSIONS.I NOW HAVE THE 4 WIRES IN THE CAR TO WIRE TO THE ECU. I WANT TO USE THE ECU FROM THE TEG THE PR4 BUT ALL THE WIRING CONVERSIONS I CAN FIND USE THE STOCK DX ECU.CAN ANYONE HELP OR HAS ANYONE DONE THE SAME.THE ARTICALS I HAVE FOUND SHOW THE DX WIRING AND IT DOESNT SEEM TO MATCH MY AT ALL WITH COLORS OR POSITIONS.
     
  2. Ravunous

    Ravunous Banned

    Messages:
    392
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 11, 2004
    up
     
  3. brian11to1

    brian11to1 Senior Member

    Messages:
    9,203
    Likes Received:
    21
    Joined:
    Jan 9, 2003
    retype it, without the caps.

    What are the 4 wires you've extended into the cabin?
     
  4. Ravunous

    Ravunous Banned

    Messages:
    392
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 11, 2004
    red and yellow injector wires and the 2 blue wires for the cyclinder sensor
     
  5. ryangt

    ryangt Senior Member

    Messages:
    745
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 28, 2004


    i have the same swap in the same model rex, runnin the teg ecu, ill go check those wires when i get home and give you a roadmap,
    layta
    ryan in riverside
     
  6. Ravunous

    Ravunous Banned

    Messages:
    392
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 11, 2004
  7. Ravunous

    Ravunous Banned

    Messages:
    392
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 11, 2004
    Ok i wired it using a diagram and now it turns over and sputters once and a while but wont start HELP!
     
  8. Ravunous

    Ravunous Banned

    Messages:
    392
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 11, 2004
    WOW i figured it out myself and got it running to day it runs good but has a little high idle. I need to check the codes it is showing.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page