1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Prelude Start Problem

Discussion in 'General Tech and Maintenance' started by 92civicb18b1, Mar 29, 2005.

  1. 92civicb18b1

    92civicb18b1 The Trisexual

    Messages:
    8,859
    Likes Received:
    18
    Joined:
    Oct 1, 2003
    Location:
    The asshole of the USA, New Jersey
    SO I've had this problem since I bought the piece.

    1990 PRelude S, Carb'd peice of shit

    It will usually start up in the morning after a few seconds of cranking. Drive..Stop..Usually good if I try to start it 5 mins or so later. After 10-20 mins the bitch will crank forever and "try" to start...after a lot of flooding the shit and cranking it will eventually start. It's only once in a while, not an everday thing. What do you think the problem is?
     
  2. 92civicb18b1

    92civicb18b1 The Trisexual

    Messages:
    8,859
    Likes Received:
    18
    Joined:
    Oct 1, 2003
    Location:
    The asshole of the USA, New Jersey
    nevermind figured it out.....

    coil wire or whatever ignition wire corroded/dry rotted itself out.

    Replaced and starts like it was new again.

    now...back to the exhuast
     
  3. 92civicb18b1

    92civicb18b1 The Trisexual

    Messages:
    8,859
    Likes Received:
    18
    Joined:
    Oct 1, 2003
    Location:
    The asshole of the USA, New Jersey
    having a less leaking exhuast is nice now. I actually kind of enjoy driving this car now.

    Now only if I wanted to take the time to do a tune up I bet it would run even better.

    Ignition wire thing + Fixing the shitty exhuast leak= Semi-Happy Me/Not as emabrassed to drive around in the beater anymore
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page