1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

rear defrost

Discussion in 'Civic and CRX - EF' started by akronboy89, Jan 1, 2009.

  1. akronboy89

    akronboy89 New Member

    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 14, 2007
    ok on my hatch rear windo the defrost dont work.
    there is only one line that works close to thr bottom is there any thing i can do to fix it?
     
  2. sufikation

    sufikation Active Member

    Messages:
    701
    Likes Received:
    27
    Joined:
    Mar 28, 2005
    Location:
    Fruitland, ID
    are any of the lines broke or not attached to the glass?
     
  3. HATCHET_HONDA

    HATCHET_HONDA scottie fizzle

    Messages:
    764
    Likes Received:
    10
    Joined:
    Mar 11, 2007
    Location:
    hobart, indiana

    make sure the lil plugs are on the lift supports and if that doesnt help autozone or advance auto sells kits to repair the defog grids
     
  4. akronboy89

    akronboy89 New Member

    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 14, 2007
    i didnt even think about autozone haha
     
  5. HATCHET_HONDA

    HATCHET_HONDA scottie fizzle

    Messages:
    764
    Likes Received:
    10
    Joined:
    Mar 11, 2007
    Location:
    hobart, indiana
    ever get the defog grid working?
     
  6. akronboy89

    akronboy89 New Member

    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 14, 2007
    im going to do it this weekend cause i have been working alot
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page