1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

regrinds

Discussion in 'Engine Building' started by Bobby17772, Aug 27, 2009.

  1. Bobby17772

    Bobby17772 New Member

    Messages:
    785
    Likes Received:
    6
    Joined:
    Jun 11, 2009
    Location:
    Enfield, CT
    This is a pretty stupid question but do you have to get a regrind on a brand new cam? I was thinking about getting a new d16a6 cam for my d15b2 because I've herd that it works well. And I was just wondering if even though it's bran new if I would need a regrind.

    thanks
     
  2. INJEN78

    INJEN78 HS LEGEND

    Messages:
    9,187
    Likes Received:
    121
    Joined:
    Oct 1, 2007
    Location:
    OHIO
    nope..but i have a used d16a6 cam and cam gear for sale if your interested
     
  3. Bobby17772

    Bobby17772 New Member

    Messages:
    785
    Likes Received:
    6
    Joined:
    Jun 11, 2009
    Location:
    Enfield, CT
    oh cool, how much if I pick it up?
     
  4. INJEN78

    INJEN78 HS LEGEND

    Messages:
    9,187
    Likes Received:
    121
    Joined:
    Oct 1, 2007
    Location:
    OHIO
    make an offer..i have the complete head sitting here waiting to be sold..and your not far at all..
     
  5. cjvictoria

    cjvictoria New Member

    Messages:
    2,525
    Likes Received:
    42
    Joined:
    Sep 22, 2008
    Location:
    N. Chuck, SC
    Haha, injen's gonna give bob some head lolz

    Too easy
     
  6. INJEN78

    INJEN78 HS LEGEND

    Messages:
    9,187
    Likes Received:
    121
    Joined:
    Oct 1, 2007
    Location:
    OHIO
    lol nah..not that head..an si head..
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page