1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

resistor box

Discussion in 'Civic and CRX - EF' started by Bobby17772, Aug 23, 2009.

  1. Bobby17772

    Bobby17772 New Member

    Messages:
    785
    Likes Received:
    6
    Joined:
    Jun 11, 2009
    Location:
    Enfield, CT
    I've been looking around and I've been wondering, can anyone tell me where you're supposed to put the resistor box or does it even matter. because it looks like it needs to be bolted to something but I can't seem to find anything.

    thanks
     
  2. 94civicturbo

    94civicturbo New Member

    Messages:
    1,477
    Likes Received:
    23
    Joined:
    Dec 11, 2008
    Location:
    Liberty, IN
    on my prelude its right in front of the firewall, just find where it plugs in at and look around for a whole to mount it
     
  3. D16SiHatch

    D16SiHatch New Member

    Messages:
    1,297
    Likes Received:
    44
    Joined:
    Sep 7, 2007
    it doesn't matter where you put it, however this is where it would be located from factory.

    [​IMG]
     
  4. 94civicturbo

    94civicturbo New Member

    Messages:
    1,477
    Likes Received:
    23
    Joined:
    Dec 11, 2008
    Location:
    Liberty, IN
    yeah, thats where mine is, i just didnt know how to explain it exactly and didnt have a good enough pic to show.
     
  5. Bobby17772

    Bobby17772 New Member

    Messages:
    785
    Likes Received:
    6
    Joined:
    Jun 11, 2009
    Location:
    Enfield, CT
    alright thanks! Im doing a mpfi swap and just wanted to know where it had to be. Thanks guys
     
  6. blasterman87

    blasterman87 New Member

    Messages:
    391
    Likes Received:
    1
    Joined:
    May 13, 2009
    like they said, it doesnt matter, it doesnt have to be grounded either so put it wharever you want
     
  7. Bobby17772

    Bobby17772 New Member

    Messages:
    785
    Likes Received:
    6
    Joined:
    Jun 11, 2009
    Location:
    Enfield, CT
    oh ok, because I was seeing some people just rubber banding it to the harness, I don't know how safe that is but just wanted to make sure
     
  8. Crx Kid22

    Crx Kid22 New Member

    Messages:
    105
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Apr 13, 2009
    Location:
    boring, oregon
    i think you can bolt it to the shock tower also
     
  9. INJEN78

    INJEN78 HS LEGEND

    Messages:
    9,187
    Likes Received:
    121
    Joined:
    Oct 1, 2007
    Location:
    OHIO
    i rerouted my wires and bolted it to the firewall behind the intake manifold..kinda semi wire tuck on the drivers shock tower
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page