1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

RPM giving me trouble. HELP........

Discussion in 'Civic and del Sol - EG and EK' started by x_heu, Sep 21, 2008.

  1. x_heu

    x_heu New Member

    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 3, 2008
    i put a h22 turbo swap into my 93 hatch. everything is work great, my ecu is tune and everything. But, for some strange reason when i gave it a hard test run the car only goes up to 4500rpm and when it reach 4500rpm it feel like the car start to lose power and start bobbling. it still redline but just that once it reach 4500rpm the car bobble. people say that it might be my TPS sensor because i did put another one in, and they say to recalibrate it using a multimeter HOW? by the way, check engine light is on too. i'm thinking it might be the trottle body and tps sensor but i'm not sure. please help. thanks
     
  2. George777

    George777 ^^ Likes Bewbies

    Messages:
    2,917
    Likes Received:
    61
    Joined:
    Aug 17, 2005
    Location:
    With your mom
    Find out what codes you are throwing, and fix the problems. By eliminating the codes, you will probably eliminate your problem. Honda put CEL's in their vehicles for a reason.
     
  3. delsol88

    delsol88 Blinker Fluid Specialist

    Messages:
    251
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Mar 27, 2007
    Location:
    JC,MO
    a tps could do that
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page