1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

S2000 digital gauge cluster into 1993 Civic

Discussion in 'Body / Exterior / Interior / Cosmetics' started by 93civicracer, Sep 4, 2008.

  1. 93civicracer

    93civicracer Oh, I do a little here and there.

    Messages:
    2,116
    Likes Received:
    18
    Joined:
    Apr 25, 2007
    Location:
    Texas
    Does anyone know if this can be done? I know I've seen a topic on this on these forums somewhere like a year ago on this and I've always wanted to do it but I can't find the thread.

    Anyone know anything about doing this?
     
  2. AHHVTEC

    AHHVTEC Well-Known Member VIP

    Messages:
    13,122
    Likes Received:
    245
    Joined:
    Oct 13, 2006
    Location:
    Alabama
    yea its perty easy, the best thing to do is call rywire and they will sell you a kit to make it plug and play
     
  3. 93civicracer

    93civicracer Oh, I do a little here and there.

    Messages:
    2,116
    Likes Received:
    18
    Joined:
    Apr 25, 2007
    Location:
    Texas
    WOW seriously?! Damn didn't know that shit.

    So if I get this plug n play kit it'll just plug n play like the badass vtec harness they gave me right.

    Do you know if the S2K cluster fits the 5th gen Civics straight up or is some sort of fabrication needed?
     
  4. AHHVTEC

    AHHVTEC Well-Known Member VIP

    Messages:
    13,122
    Likes Received:
    245
    Joined:
    Oct 13, 2006
    Location:
    Alabama
    it will fit in the hole but your gonna have to mod up some plastic or something to make it look clean, and i think when i asked rywire the harness was about 400 bucks to make it a plug and play.
     
  5. 93civicracer

    93civicracer Oh, I do a little here and there.

    Messages:
    2,116
    Likes Received:
    18
    Joined:
    Apr 25, 2007
    Location:
    Texas
    DAMN. That sucks balls but if it's Rywire then it's worth it.
     
  6. AHHVTEC

    AHHVTEC Well-Known Member VIP

    Messages:
    13,122
    Likes Received:
    245
    Joined:
    Oct 13, 2006
    Location:
    Alabama
    yeah just call and tell them if its a ap1 gauge or ap2 and what its going into and they will fix you up
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page