1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

s2000 vtec problem help!

Discussion in 's2000' started by prelude99Vtec21, Sep 28, 2006.

  1. prelude99Vtec21

    prelude99Vtec21 New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 18, 2006
    my dads 2000 s2000 lags when it goes into vtec. uh i dont really know how to explain it but i guess you can say it kind of bogs/almost bucks. instead of a smooth ride through vtec, the vtec basically feels like it turns on and off. what do you think could be the problem?:confused: thanks
     
  2. allmotord16rex

    allmotord16rex Senior Member

    Messages:
    379
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Jun 10, 2003
    Location:
    Anderson, SC
    Maybe it is a bad vtec solenoid or bad ecu? Just a thought.
     
  3. phunky.buddha

    phunky.buddha Admin with a big stick Admin VIP

    Messages:
    28,465
    Likes Received:
    228
    Joined:
    Sep 30, 2002
    Location:
    Dallas / Fort Worth, TX
    Guesses:

    ignition system (coils)
    injectors
    spark plugs
    fuel pump
     
  4. prelude99Vtec21

    prelude99Vtec21 New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 18, 2006
    ok ill tell him about it. probably going to end up having to go to a garage anyway though. thanks alot for your responses
     
  5. phunky.buddha

    phunky.buddha Admin with a big stick Admin VIP

    Messages:
    28,465
    Likes Received:
    228
    Joined:
    Sep 30, 2002
    Location:
    Dallas / Fort Worth, TX
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page