1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Searched..car wont' start

Discussion in 'Civic and del Sol - EG and EK' started by CiViC_SOHC, May 29, 2007.

  1. CiViC_SOHC

    CiViC_SOHC Senior Member

    Messages:
    939
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 19, 2005
    Ok, so I had a problem with my clutch...the car started before I pulled the tranny...put it back on...still started...I changed the clutch master cylinder and now the car wont' start...battery is charged, starter is good, grounds are intack, fuses are good. All plugs are plugged in. All it does is click when I try to start it..doesn't even want to crank, I switched out ECU's still didnt' work, I changed the main relay (to find out my old one was still good) and still nothing. Please help me!!! I need the car started today!
     
  2. drnenappes

    drnenappes Mr Nissan Geek

    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 16, 2006
    Location:
    Twin Cities, MN
    check the ground on your thermostat housing for tightness
     
  3. CiViC_SOHC

    CiViC_SOHC Senior Member

    Messages:
    939
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 19, 2005
    everyone keeps recommending grounds!!! I have check them all!! they are all fine!! trust me!!! They are all tight, all surfaces are sanded down to bare metal...every ground is fine!
     
  4. custompainter

    custompainter drive it like U stole it

    Messages:
    597
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Jan 16, 2007
    Location:
    central CT
    try looking at the switch on the clutch pedal something might have come loose like a wire or something stupid
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page