1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Sensors

Discussion in 'ECU's, Electronics, and Tuning' started by korey, Jan 27, 2004.

  1. korey

    korey Senior Member

    Messages:
    171
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 5, 2003
    Location:
    OREGON
    hey, I bought a 96 ls motor for my civic and someone told me I could use the stock harness from my dx when swapping the motor. Does this mean I use the same sensors too? If not, does someone sell a kit with all the sensors or do i just have to buy them one by one. The motor I bought has none so that is why I am asking? Thanx for any help guys.
     
  2. civicious

    civicious FüK-VTEC VIP

    Messages:
    9,855
    Likes Received:
    629
    Joined:
    Jun 15, 2003
    Location:
    Houston, TX
    holy wrong forum, batman!

    you HAVE to use your stock harness. an integra harness won't work.

    why does your motor have zero sensors?!?!?! shit, i suppose you could use your d-series sensors....if they dont fit, jus buy b-series ones.

    :shrug:
     
  3. calvin

    calvin Senior Member

    Messages:
    296
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 3, 2002
    Location:
    NETHERLANDS
    u can put extra cables but most of the sensor plugs will be their. i used a dx harnass in a 1994 civic with a b16a1(first gen 1990) engine
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page