1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

sometype of fuel issue

Discussion in 'Forced Induction' started by solrocket1, Jan 19, 2010.

  1. solrocket1

    solrocket1 New Member

    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 13, 2009
    Location:
    akron ohio
    ok im trying to explain this real fast cant be one the computer at work so sorry if u dont understand. when i start my car up it revs real low at like 50 then going to 1k my wideband says 14.2 on idle if i touch the gas it drop past lean to 18 or what ever the wideband stops at but when i give it half throttle it goes back to 14.2 same with full throttle.

    any ideas will help

    im thinkink tps sensor or o2 senser
     
  2. DESPAIN

    DESPAIN yep....mmhhm.......yep...

    Messages:
    1,703
    Likes Received:
    39
    Joined:
    Aug 1, 2008
    Location:
    flower mound TX
    is it tuned? what ecu and program are you running?
     
  3. Matts96HB

    Matts96HB . Moderator VIP

    Messages:
    6,483
    Likes Received:
    390
    Joined:
    Apr 16, 2006
    what despain said, is it tuned? if so by whom and with what

    also, what kind of wideband are you running
     
  4. solrocket1

    solrocket1 New Member

    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 13, 2009
    Location:
    akron ohio
    no its not tuned i was getting it ready to go to slowmotion and it started doing this. even with the 440s in it still drops completly to zero on my aem wideband i checked the tps sensor o2 sensor new plugs wires. new fuel filter it never ran like this before with the stock injectors in i dont hit boost with them in but sadly it only runs when its in boost or the throttle half way. im getting to the point where i just wanna give up on my build and sell it it sucks ive put so many hours into this
     
  5. solrocket1

    solrocket1 New Member

    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 13, 2009
    Location:
    akron ohio
    im pretty sure im loosing fuel pressure tho
     
  6. RoughKnight

    RoughKnight Christmas Car

    Messages:
    846
    Likes Received:
    25
    Joined:
    Aug 4, 2009
    Location:
    Ottawa, Ont
    you have 440's running on a stock map?
     
  7. efhondakid

    efhondakid My name is Byron. VIP

    Messages:
    7,034
    Likes Received:
    202
    Joined:
    Mar 2, 2007
    Location:
    Akron-Canton, Ohio
    And 7lbs of boost and no tune, yes...
     
  8. RoughKnight

    RoughKnight Christmas Car

    Messages:
    846
    Likes Received:
    25
    Joined:
    Aug 4, 2009
    Location:
    Ottawa, Ont
    that might be the fuel problem? Lol
     
  9. DESPAIN

    DESPAIN yep....mmhhm.......yep...

    Messages:
    1,703
    Likes Received:
    39
    Joined:
    Aug 1, 2008
    Location:
    flower mound TX
    that is the problem.....get a hondata and a tune. done!
     
  10. Matts96HB

    Matts96HB . Moderator VIP

    Messages:
    6,483
    Likes Received:
    390
    Joined:
    Apr 16, 2006
    or a free program that doesnt cost an arm and a leg

    to the op: you need a tune. thats your problem.
     
  11. DESPAIN

    DESPAIN yep....mmhhm.......yep...

    Messages:
    1,703
    Likes Received:
    39
    Joined:
    Aug 1, 2008
    Location:
    flower mound TX
    how did i know someone would say that^^^^^^^^^ yes what ever program you decide to run. but you must run one. and tune. i just prefer hondata.
     
  12. caboose

    caboose USDM to the bone

    Messages:
    502
    Likes Received:
    18
    Joined:
    Aug 2, 2008
    Location:
    Hamilton, MI
    don't listen to these guys... that's what all the big racers do, run high horsepower and boost on stock tunes. it's real good for the pistons to run 18:1 AF also.
     
  13. solrocket1

    solrocket1 New Member

    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 13, 2009
    Location:
    akron ohio
    u guys must not understand i have had this car for six months my friends had it for a year its never did anything like this its not cause its not tuned. thats what im trying to get at
     
  14. solrocket1

    solrocket1 New Member

    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 13, 2009
    Location:
    akron ohio
    and i am buying a s300 i dont drive it untuned i was waiting to get money for slowmotion but now i cant even do that cause of this problem its stock injectors to byron not 440s in there not yet there sittin in the box still why u do always keep thinking that. i even took of my turbo shit off and made it back to stock and it still does it so someone that actully knows something not just saying it needs to please help
     
  15. Matts96HB

    Matts96HB . Moderator VIP

    Messages:
    6,483
    Likes Received:
    390
    Joined:
    Apr 16, 2006
    you can have your overpriced hondata
    i love my free shit ;)
    youre right we are all stupid and dont know anything
    have fun figuring out your problem
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page