1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Spark issue

Discussion in 'Civic and del Sol - EG and EK' started by civic94cpe23, Jan 17, 2010.

  1. civic94cpe23

    civic94cpe23 New Member

    Messages:
    141
    Likes Received:
    3
    Joined:
    Jan 6, 2010
    Ok I just put a d16z6 into a 94 DX. The motor cranks and as far as I can tell I am getting fuel but no spark.


    I been doing some searching and some say its because I am using the DX ECU with the d16z6 Dizzy and it will throw codes/cause problems???

    Anyway I am getting some kind of code but its flashing super fast along with the srs light.
     
  2. pooksy64

    pooksy64 RidetilldeathdousparT

    Messages:
    148
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Jul 18, 2008
    Location:
    HOUSTON tX
    you kno how to get the code #s? one long blink=10 short blink=1...add them up and thats ur DTC code
     
    Last edited: Jan 23, 2010
  3. spiritofjosh

    spiritofjosh know your role!

    Messages:
    243
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Aug 25, 2008
    Location:
    ocean gate nj
    if you arent getting spark make sure your dizzy isnt bad, i spent months taking my motor apart from not firing to find out the "new" dizzy i bought was faulty, i rebuilt it and it fired right up.
     
  4. monotech

    monotech Member

    Messages:
    299
    Likes Received:
    5
    Joined:
    Nov 13, 2006
    Dx ecu will be PO6. It will start with that ecu but no v-tec.
     
  5. civic94cpe23

    civic94cpe23 New Member

    Messages:
    141
    Likes Received:
    3
    Joined:
    Jan 6, 2010
    Ya thanks every one I got it figured out. It turned out it was once of the connects. It looked like it was pushed in all the way but it wasnt.

    Thanks again.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page