1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Speedo problems

Discussion in 'HYBRID -> ED-EF / DA' started by Judo_boy_48, Feb 3, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Judo_boy_48

    Judo_boy_48 Senior Member

    Messages:
    218
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 14, 2003
    My speedo jsut stopped working today and shortly after my check light went on. I have no loss in power and my cables are still hooked up. What could b wrong
     
  2. TWAN

    TWAN Senior Member

    Messages:
    374
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Dec 11, 2003
    Location:
    Washington
    the wire inside the speedo cable could have broken causing your speedo to stop working. this in turn causes the ecu to throw a code for failed vehicle speed sensor, which is located in the gauge cluster. and it is ran by the speedometer, so if your speedo stopped working then it will throw that code
     
  3. Judo_boy_48

    Judo_boy_48 Senior Member

    Messages:
    218
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 14, 2003
    Would my odometer stop working as well?
     
  4. TWAN

    TWAN Senior Member

    Messages:
    374
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Dec 11, 2003
    Location:
    Washington

    yes, because they are both driven by the speedo cable
     
  5. Jeef

    Jeef NO MA'AM Moderator VIP

    Messages:
    7,150
    Likes Received:
    294
    Joined:
    Sep 29, 2002
    Location:
    CT
    This topic has been closed :locked2:

    Why? It is in the wrong place. Please post your topic in the right forums. Hybrid is not for suspension or interior posts. EG is not for EF questions, and so forth.

    If you have any questions, please PM the moderator who closed this topic.

    -The moderating Team
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page