1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

speeedometer problem

Discussion in 'Accord' started by cmyzfly, Jan 3, 2008.

  1. cmyzfly

    cmyzfly New Member

    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 3, 2008
    OK guys I am new here. I bought a 1995 Honda Accord. 4 door, 4 cyl, 5 speed transmission and the speedometer usually does not work. Every once in awhile it will work for a few minutes, but then stops. It will jump to a speed and stay then change to another speed. It is not the speed I am going. When I shut the car off the speedometer stays on a speed.The odometer and trip meter works the same. The tach, fuel gauge and the temp gauge works all the time. Does anyone have this problem or does anyone know what the problem and fix is? Thanks for all your help.
     
    Last edited: Jan 3, 2008
  2. 93civicracer

    93civicracer Oh, I do a little here and there.

    Messages:
    2,116
    Likes Received:
    18
    Joined:
    Apr 25, 2007
    Location:
    Texas
    If you know someone with the same car try using their gauge cluster. It's probably just a faulty cluster.

    Do you have a check engine light?
     
  3. cmyzfly

    cmyzfly New Member

    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 3, 2008
    No check engine light and I don't know anyone with the same car. I thought about buying a cluster, but don't want to waste my time and money if that is not the fix. Thanks
     
  4. Uncle Buck

    Uncle Buck JDMDecals.com guru

    Messages:
    198
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Nov 30, 2007
    Location:
    Spearfish, South Dakota
    check to see where it goes into the tranny.... cus on my prelude it pops out from time to time......
     
  5. 93civicracer

    93civicracer Oh, I do a little here and there.

    Messages:
    2,116
    Likes Received:
    18
    Joined:
    Apr 25, 2007
    Location:
    Texas
    Nah if the VSS plug was off then he'd have a CEL. It's most likely just a bad cluster if there's no light.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page