1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Start-up Time

Discussion in 'Members' Lounge' started by dveit, Jun 12, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dveit

    dveit Well-Known Member VIP

    Messages:
    5,361
    Likes Received:
    79
    Joined:
    May 5, 2003
    Location:
    DMV
    Hey, I was bored and my computer it complete garbage so it froze a few times tonight and the fastest I clocked her at 1 min 20 seconds. Not too bad, I'm sure a rack of you can kill that time though. Post your times.
     
  2. Prowler

    Prowler Super Moderator

    Messages:
    3,452
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 29, 2002
    Location:
    B MT
    5 Hours

    +/- 5 hours

    :worstthreadeverpic:
     
  3. pissedoffsol

    pissedoffsol RETIRED

    Messages:
    49,693
    Likes Received:
    54
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Retirement Home
    I unloaded my RAM in 3rd a couple times, and the best i could muster was a 12.52@900mhz
     
  4. Baker

    Baker Senior Member

    Messages:
    754
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 9, 2002
    Location:
    Schaumburg, IL
    I'd check but then i would actually have to turn my comp off
     
  5. sportlinecrx

    sportlinecrx Banned

    Messages:
    6,020
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 28, 2002

    :lol: your comp is as fast as your car's gonna be
     
  6. CRX-YEM

    CRX-YEM Super Moderator Moderator VIP

    Messages:
    4,623
    Likes Received:
    54
    Joined:
    Sep 29, 2002
    Location:
    Wallingford, CT
    I'll time mine when I get home, but I'll actually have to turn my system off to do it. haven;t done that in a looooog time.
     
  7. Capt. Orygun

    Capt. Orygun Win the Day

    Messages:
    7,180
    Likes Received:
    121
    Joined:
    Nov 11, 2002
    Location:
    Oregon

    what waz your reaction time?
     
  8. dcsports413

    dcsports413 Senior Member

    Messages:
    276
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 4, 2003

    :lol: :lol:
     
  9. pissedoffsol

    pissedoffsol RETIRED

    Messages:
    49,693
    Likes Received:
    54
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Retirement Home
    i threw a motherboard error light... i POST'ed out too fast out of the board
     
  10. IDMaxGuy

    IDMaxGuy Senior Member

    Messages:
    1,479
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Apr 8, 2003
    Location:
    MO
    d0000000000d you need to get some RAAAAAAAAAMM like a 512 shot or somethin. But you might blow the screws off your cooling-fan.
     
  11. Capt. Orygun

    Capt. Orygun Win the Day

    Messages:
    7,180
    Likes Received:
    121
    Joined:
    Nov 11, 2002
    Location:
    Oregon
    granny typing, not double posting like you should....
     
  12. BodyDroppedNikes

    BodyDroppedNikes ...PENDEJO.... VIP

    Messages:
    10,593
    Likes Received:
    103
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    caught in a mosh...
    you're lucky that 2.5gHz processor didnt blow the solder connections on the mother board...
     
  13. Loco Honkey

    Loco Honkey Banned

    Messages:
    3,646
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 5, 2003

    HAW! Best quote EVAR!
     
  14. phunky.buddha

    phunky.buddha Admin with a big stick Admin VIP

    Messages:
    28,465
    Likes Received:
    228
    Joined:
    Sep 30, 2002
    Location:
    Dallas / Fort Worth, TX
    :lol:

    Mine takes a while... SCSI detect and all the device initialization, plus water pumps starting up takes a few minutes. It wouldn't matter what processor I had or how fast my hard drives were- all my boots would take over 2 minutes.
     
  15. dveit

    dveit Well-Known Member VIP

    Messages:
    5,361
    Likes Received:
    79
    Joined:
    May 5, 2003
    Location:
    DMV
    Nevermind, I just got my new graduation present: 1.8Ghz 30GB 256 RAM HP Pavilion Laptop. New computers 0wn you, sooo fast. Not for long though, once i get all my junk on here :lol:
     
  16. E_SolSi

    E_SolSi Member of the 20 nut club Moderator VIP

    Messages:
    30,036
    Likes Received:
    3,970
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    CT
    get more ram in that bitch immediatly
    anything less than 512 bogs up way too quickly
    once you actually get shit installed and running on there youll be hating life
     
  17. Tonyd0821

    Tonyd0821 Banned

    Messages:
    5,088
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 26, 2003
    all you guys are slow !!!!!

    i load in 10 seconds flat @ 400 megahertz powered by celeron

    the 64mb of RAM allow me to load one program every 4 hours.

    in part this is due to the vtec sticker on my desktop, carbon fiber
    mouse, .5 ounce keyboard, neon lights under my cooling fan, and my monitor, which
    is one big altezza

    go on ebay and buy my P4 hp laptop !!!!!!
    only thing i need a computer for right now is to check my email
    and post whore on hondaswap.
    no need for a p4 for that
     
  18. dveit

    dveit Well-Known Member VIP

    Messages:
    5,361
    Likes Received:
    79
    Joined:
    May 5, 2003
    Location:
    DMV

    How much do you think an extra 256mb of RAM will cost? just estimates

    some websites where i could get it w/ good shipping would be great, thanks.
     
  19. Tonyd0821

    Tonyd0821 Banned

    Messages:
    5,088
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 26, 2003

    fry's electronics.


    www.outpost.com
     
  20. K2e2vin

    K2e2vin Senior Member

    Messages:
    8,446
    Likes Received:
    92
    Joined:
    Jan 2, 2003
    Location:
    Raleigh, NC
    1min 12 sec@487mhz(clocked from 434 :D ), 128mb ram.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page