1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Starting a swap in my 1994 ex

Discussion in 'HYBRID -> EG-EK / DC' started by Fatk22, Nov 14, 2008.

  1. Fatk22

    Fatk22 New Member

    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 13, 2008
    Location:
    DENVER,CO
    Hi everyone i have a 1994 civic ex 2 door im purchuasing a 1996 ls motor tranny ecu basically everything but axels for the swap. Im just wondering how hard is it to do it seems pretty easy from what i have read online but i would like to get someone elses opinion and i was wondering what path i should tke with the exhuast will my stock d15 exhuast work or shop i have our muffler shop custom make me one thanks let me know ill post some pics later when i get started on it
     
  2. stevennn09

    stevennn09 Member

    Messages:
    315
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Mar 19, 2008
    Location:
    Ohio
    you should try and get the one from the 94-95. it's already obd1. if u get the 96 u have to do an obd2 conversion. your exhuast will work. if i was you i'd just put a megan drift spec on it. they're only like 325 or something around there.
     
  3. Fatk22

    Fatk22 New Member

    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 13, 2008
    Location:
    DENVER,CO
    ok i already got the 96 what do i need to do to convert it to obd2
     
  4. stevennn09

    stevennn09 Member

    Messages:
    315
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Mar 19, 2008
    Location:
    Ohio
    i think u just need a jumper harness. but i could be wrong.
     
  5. Fatk22

    Fatk22 New Member

    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 13, 2008
    Location:
    DENVER,CO
    everthing went great car runs good next is a turbo
     
  6. D16SiHatch

    D16SiHatch New Member

    Messages:
    1,297
    Likes Received:
    44
    Joined:
    Sep 7, 2007
    already runnin huh. good shit. you end up converting it to obd2 then? i was going to say you could just as easily run it obd1 with an obd1 diz and ecu.
     
  7. Fatk22

    Fatk22 New Member

    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 13, 2008
    Location:
    DENVER,CO
    well i was lookiing at it the only difference it the 3 wires for the cfk sensor and you only need that for dianosgsitcs so i just used the obd2 engine harness and a obd1 ecu and everything works great
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page