1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Starting problems

Discussion in 'HYBRID -> EG-EK / DC' started by 92civicb18b1, Oct 24, 2003.

  1. 92civicb18b1

    92civicb18b1 The Trisexual

    Messages:
    8,859
    Likes Received:
    18
    Joined:
    Oct 1, 2003
    Location:
    The asshole of the USA, New Jersey
    Ok, I recently half completed my b18b1 swap in a 92 civic, I'm still missing the driver side mounts and the ecu. So the other day I go to start it, it cranks, and then the battery dies (from me listenin to music in the gargage.) I charge it over night, then in the mornin I go to see if it'll start (battery fully charged). I get nothing, no cranking, no starter grind absolutely nothing. I didn't take anything apart, that I had on the night before. Maybe you guys could help, I'm thinking of disconnecting then reconnecting all my wiring. I think it could be the ecu (even though I reset it). Do I need the LS ecu to get it started.
     
  2. 92civicb18b1

    92civicb18b1 The Trisexual

    Messages:
    8,859
    Likes Received:
    18
    Joined:
    Oct 1, 2003
    Location:
    The asshole of the USA, New Jersey
    actually now that I try again, my battery is kinda dead but not completely, if I hook up the charger i can get a a slight cranking, so I'm going to charge it again overnight, and if it isn't holding a chrage then I'm buying a new battery
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page