1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Still not running someone help!!!!

Discussion in 'General Tech and Maintenance' started by crxef8b16, Jun 15, 2005.

  1. crxef8b16

    crxef8b16 Junior Member

    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 15, 2005
    <_< I cant figure this out! All the wiring is correct and has been looked over by a honda tech. The ecu isnt blinking when the car is in the on position (but not in start position) like it is suppose to. The starter turns over, but the motor does not start!. The distribitor was just replaced with a fresh new one and it isn't sending any spark! New msd plug wires were also installed along with new spark plugs! Would this pretain to a grounding problem or what????? Im truly stumped please help.
     
  2. TeamUrbanChaos

    TeamUrbanChaos Certified H22 Super-tech

    Messages:
    472
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 20, 2004
    Location:
    Home Of ThE LoSt Towers
    id check your ECU wiring man!!...if your ecu isnt blinking on when you first turn the car on then theres probably either something wrong with the ECu itself or the wiring
     
  3. Bl6CRX

    Bl6CRX Senior Member

    Messages:
    1,553
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 14, 2003
    Location:
    UCLA


    if thats the case, check ecu fuse too.
     
  4. jdm2gen03

    jdm2gen03 Senior Member

    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 8, 2004
    well tell us the setup and ecu and everything i might be able to help because i jus recently had the same problem, so a lil more descriptive on setup please.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page